افزایش ۱۱ درصدی ثبت ازدواج در شب و روز میلاد امام رضا (ع) در حرم رضوی پیام عروس خانم از کف خیابان به پشت لانچر‌ها + فیلم چرخه تکراری دعوا، شوری دل‌آشوب کننده‌ زوجین در زندگی مشترک| طلایی ترین روش برای رفع مشکل چیست؟ احتمال بالای بستن قرارداد خانم گل لیگ فوتسال بانوان با تیم استقلال افزایش شانس بارداری در زنان نابارور با مصرف مکمل گیاهی گل مغربی اردیبهشت ماه، زمان ایده‌آل نگهداری و رسیدگی به گیاهان آپارتمانی مصرف نمک در بارداری باید متعادل باشد| ضرورت توجه به عوارض مغزی در جنین با تغذیه نادرست چرا عزت نفس، حیاتی‌ترین سرمایه یک زن است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدمهدی محمدزاده آبروان دختران خورشید | دختران نوجوان در مراسم معنوی بسته‌بندی نبات متبرک پای سفره امام رضا (ع) نشستند افزایش خطر سرطان با افزایش سن در زنان| بهترین سن شروع ماموگرافی ۴۰ سالگی است اهدای اعضای دختر ۱۴ ساله شاهرودی به بیماران بانوان اردو زبان مهمان ویژه برنامه «شمس الشموس» شدند طرحی که در دهه کرامت اجرا شد| آزادسازی ۱۲۰ مادر زندانی جرایم غیر عمد اجرای برنامه جامع آموزش مهارت‌های زندگی برای ۱۵۰ هزار دختر در آستانه ازدواج
سرخط خبرها
عرضه «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» در کتابفروشی‌ها | قصه زن فرانسوی که شیعه شد

عرضه «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» در کتابفروشی‌ها | قصه زن فرانسوی که شیعه شد

  • کد خبر: ۲۳۱۶۷۷
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
کتاب «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» نوشته سید مرتضی موسوی توسط نشر معارف منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، کتاب «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» نوشته سید مرتضی موسوی به تازگی توسط نشر معارف منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب داستان یک زن فرانسوی است که به اسلام و تشیع پیوسته است.

در این داستان مسائل اعتقادی به قصد درک واقعیت‌های دین اسلام که نیاز همیشگی هر مسلمان است، با بیانی ساده و متکی بر آیات و دلایل قابل لمس و قابل فهم برای همه، تبیین و در دسترس قرار گرفته است. این کتاب راهنمایی برای افرادی است که دغدغه دینداری و دین مداری دارند؛ زیرا سوالات قهرمان داستان نسبت به دین را در جهت تکمیل آگاهی با تکیه بر آموزه‌های مسلم آئین اسلام و مقایسه با آموزه‌های آئین مسیحیت پاسخ داده است.

کتاب «صدایی که از اعماق وجودم می‌آمد» به دنبال بیان این است که ادیان الهی در بسیاری از موارد آموزه‌هایی نزدیک به هم دارند ولی ادیان دیگر به دو دلیل به این شکل نیستند. یکی اینکه دین‌های خودشان تحریف شده و واقعیت‌ها رنگ باخته و به این دلیل اسلام را به مسائلی مانند خشونت و مردسالاری متهم می‌کنند. دلیل دوم اینکه آنها به دلیل همین تحریف‌ها و انحرافات، شریعت را از دین جدا کرده اند و پایبندی به آن را لازم نمی‌دانند در حالی که دین منهای شریعت، دوامی نخواهد داشت و اگر به دین اصلی خود بازگردند، پایبند به مسائل شریعت خواهند بود.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«سبک شده بودم. مثل کسی که مأموریتی به عهده‌اش بوده و آن را به‌درستی انجام داده باشد؛» تا عبارت: «بلند شدم و ترجمه قرآن را که با کاغذی از یک روزنامه پوشانده بودم آوردم و ادامه دادم: «ولی هنوز از تحقیق دست برنداشتم و دنبال حقیقتم، اما می‌خوام اول، اصل مطلب‌و بفهمم و بعد سراغ سوالات و دغدغه‌هام برم. این هم ترجمه قرآن که از کتابخانه امانت گرفتم.»

این کتاب با ۱۴۶ صفحه و قیمت صد هزار تومان عرضه شده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.